Velkommen til Idrettsuka i Østmarka 2020

Hei alle sammen!

Da nærmer det seg Idrettsuka i Østmarka 10-14 august 2020.

Rustad IL langrennsgruppa ønsker alle deltakerene i den syvende utgaven av Idrettsuka i Østmarka hjertelig velkomne.

Det er i alt påmeldt 170 deltakere i alderen 9-15 år. Vi har organisert Idrettsuka på en helt annen måte i år grunnet Korona-situasjonen. Vi tar smittevern på alvor og har laget små grupperinger hvor vi har tatt hensyn til skoler og evt. ønsker om gruppesammensettinger. Vi tror at alle barna/ungdommen skal få en opplevelsesrik uke selv om utførelse av aktivitetene blir med litt avstand og at vi ikke blir samlet på samme måte som tidligere. Men, GØY skal vi ha det alle sammen!

Les informasjonen nøye og husk at vi skal være ute hele dagen med barna, uansett vær, så viktig å ta med skiftetøy og regntøy i sekken hvis det er meldt dårlig vær. Men, ifølge værmeldingen så skal sola skinne hele uka!

Vi er et miljøarrangement og bruker beina til alle våre aktiviteter. Det å gå til aktivitetene er en del av aktiviteten. Når vi har det morro på turen til Lambertseter, Skullerud skole, Rustadsaga eller Fjeldstadbakken så er ikke veien så lang selv om vi bruker opptil 30 minutter.

Vi gleder oss til å møte dere mandag 10. august for å ta del i en spennende uke med mange ulike aktiviteter.

Vel møtt alle sammen!

Mvh
Barbro Tomter Dahlen
Leder Rustad IL – Langrenn