Koronaregler fra 15.desember

Av Oslo Idrettskrets • 14. des 2021

Fra og med onsdag 15.desember gjelder nye nasjonale smittevernregler som også berører idrettshverdagen. Oslo kommune har ikke egne smittevernregler.

– Det er fortvilende at samfunnet igjen delvis må stenge ned, men slik situasjonen har blitt skal vi være glade for at mye av treningsaktiviteten kan opprettholdes med visse begrensninger, sier generalsekretær i Oslo Idrettskrets, Magne Brekke. – Det vesentligste nye nå er ytterligere antallsbegrensninger og klare anbefalinger om å avlyse arrangement. Vi går inn i en juletid og det er all grunn til å være ekstra hensynsfulle for å unngå enhver smittespredning gjennom idretten.

Les mer her: https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/oslo/nyhet/2021/koronaregler-fra-15.desember/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *