STENGER NED ALT AV IDRETT I OSLO:

Oslo Idrettskrets:
Beskjeden vi fryktet og det aller siste vi trengte nå: Alt av organisert idrett for barn, unge og voksne er forbudt fra og med i dag kl 12 og inntil videre. Det er også forbud mot alle typer arrangement, både inne og ute. Oslo Idrettskrets anbefaler også stans i all toppidrett.

Oslo kommune stenger alle utendørs og innendørs idrettsanlegg umiddelbart for enhver bruk.
Det stenges også for all publikumstid og egenorganisert aktivitet.
(Vi er usikker på om dette også gjelder skianlegg, ref. BYM-Østmarka. Oppdatering følger)

Generelt gjelder en sterk anbefaling om ikke å møte flere folk enn strengt nødvendig. Vi må alle bidra der vi kan til å stanse smittespredningen. Dette gjelder foreløpig til 31.januar. Vi har løpende kontakt med kommunen og kommer med mer detaljert informasjon fortløpende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *